Algarve Carvoeiro hotels en appartementen

Villas Carvoeiro Club is een 4 sterren accommodatie gelegen in Carvoeiro. Villas Carvoeiro Club beschikt over de volgende faciliteiten: fitness, zwembad buiten, parkeerplaats, wifi.







Quinta do Paraiso is een 3 sterren accommodatie gelegen in Carvoeiro. Quinta do Paraiso beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, fietsverhuur, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, tennisbanen, wifi.







Boven op een klif en vlak bij het pittoreske vissersdorp Carvoeiro ligt vakantiepark Rocha Brava. De witgeschilderde huisjes liggen verspreid over het park en zijn omzoomd door frisgroene grasvelden en paarse bougainvilles. Doordat het park ruim is opgezet heb jij alle rust voor je Portugese siësta. 






Het kleurrijke hotel Mirachoro Praia ligt op een heuvel bij Carvoeiro. Links van het hotel liggen direct een aantal restaurantjes en barretjes en binnen 5 minuutjes wandelen naar rechts langs bars en winkeltjes sta je op het gezellige plein. 




Via een mooie en grote tuin kom je aan bij Selections Presa da Moura; heerlijk met al dat groen! Als je de ruime, luxe en smaakvolle appartement binnenloopt, zal de wonderschone ligging je direct opvallen. Want wat een prachtig uitzicht over zee heb je hier!






Het ruim opgezette park van Appartementen Monte Dourado ligt op een heuvel boven het pittoreske dorp Carvoeiro. Vanwege deze ligging heb je een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan.






Sunweb Villages Aparthotel Carvoerio ligt in het gezellige stadje Carvoeiro, in het zuiden van Portugal. Het stadje staat bekend om de wit geschilderde huisjes die tegen de heuvel opgebouwd zijn en haar prachtige stranden. Buiten het feit dat Aparthotel Carvoeiro een heerlijk vakantieadres is, voelt het ook echt als een thuis. 




Het wonderschone Monte Santo Resort ligt op een rustige locatie in het pittoreske vissersplaatje Carvoeiro. Het gezellige centrum en het goudgele zandstrand opzoeken is geen probleem, want er rijdt een gratis shuttlebus tussen deze fijne plekjes.






In Vale de Milho Village ga je een heerlijke vakantie tegemoet. Het is een uniek resort dat rustig gelegen is in één van de buitenwijken van Carvoeiro. De locatie is ideaal, je kunt hier namelijk optimaal genieten van een rustige, landelijke omgeving en het prachtige uitzicht op zee. 




Het luxe hotel Vale d’Oliveiras Quinta Resort & Spa ligt op een fantastische plek, tussen de golfbanen en de plaatsen Carvoeiro en Ferragudo in. Het wordt omringd door een prachtige tuin en het landschap van Monchique heuvels en de Gramacho golfbanen.




Welkom bij Excellent Tivoli Carvoeiro Algarve Resort! Hier staat geweldige service en gastvrijheid hoog in het vaandel. Tivoli Carvoeiro Algarve Resort is een uniek hotel op een prachtige rustige locatie bij de baai van Carvoeiro.







Colina Village is een 3-sterren appartementencomplex, opgezet in de vorm van een gezellig vakantiedorpje. De ruime appartementen met 2, 3 óf 4 kamers liggen verspreid over 14 gebouwtjes in de tuin.







Colina da Lapa is een groot opgezet complex met een prachtige ligging. De appartementen en bungalows zijn verspreid over het complex en omgeven door fraaie tuinen. Colina da Lapa biedt je voldoende mogelijkheden voor een ontspannen vakantie onder de Portugese zon.





Carvoeiro gelegen in de Algarve is een pittoresk vissersplaatsje dat bestaat uit witte huisjes die tegen de heuvel zijn gebouwd. De vakantiecomplexen zijn aangepast aan de omgeving waardoor het dorp zijn charme heeft behouden. Aan de rotsachtige kust zijn verschillende kleine strandjes te vinden en bij de baai van Carvoeiro treft u de felgekleurde vissersbootjes aan op het strand. Achter het strand bevindt zich het centrum met gezellige terrasjes, winkeltjes en prima restaurants waar heerlijke visgerechten worden geserveerd. Niet ver van het centrum treft u de door zee en wind gevormde rotsformaties van Algar Seco aan. De verscheidene grotten zijn te bereiken via een trap met 134 treden, maar in het hoogseizoen zijn deze rotsformaties ook per boot te bereiken.