Algarve Ferragudo hotels en appartementen

Aparthotel Vitor's Village is een 4 sterren accommodatie gelegen in Ferragudo.  Aparthotel Vitor's Village beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fietsverhuur, kinderopvang, lift, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, wifi.










Vila Gaivota is een heerlijk vakantieadres met een gunstige ligging. Op loopafstand heb je al het prachtige zandstrand waar je urenlang kunt zonnebaden en kunt genieten van de zee. Vila Gaivota ligt tussen Carvoeiro en Ferragudo in.







Ferragudo is een klein vissersplaatsje en ligt centraal in de Algarve aan de monding van de rivier de Arade. Tegenover Ferragudo liggen de grotere vissersplaats Portimâo en de badplaats Praia da Rocha. Ten oosten van Ferragudo ligt de badplaats Carvoeiro. 

Door de centrale ligging is Ferragudo een uitstekende uitvalsbasis om de Algarve verder te ontdekken. Het strand en het centrum van Ferragudo liggen op ongeveer 5 minuten lopen van het park. De golfbanen van Gramacho en Pinta liggen op circa 10 minuten rijden evenals het waterpretpark Slide and Splash.